0721 539 174     E-mail: casatudor@yahoo.com

Evenimente - Restaurant Casa Tudor

    Va punem la dispozitie restaurantul nostru pentru festivitati importante in viata dvs. Dispunem de o sala potrivita pentru organizarea evenimentului in orasul nostru.

Amintirea momentului dvs se leaga perfect de Restaurantul Casa Tudor si de aceea incercam sa cream atmosfera potrivita.

    Astfel, aceste experiente exceptionale vor ramane amintiri pentru o viata.

    Intr-o atmosfera relaxanta si primitoare Restaurantul Casa Tudor este locul ideal pentru nunta, botez, cununie, onomastica, petreceri corporate, revederi, etc.

 

    Nunta:

    Cu un decor elegant si alaturi de personalul nostru dedicat va oferim sprijin in organizarea nuntii. Pentru ca evenimentul sa fie memorabil, va oferim consultanta permanenta, inainte si in timpul derularii acestuia. Meniul de nunta este format dintr-o varietate de preparate si poate fi personalizat in functie de dorinta mirilor.

 

   Botez:

    Va punem la dispozitie toate serviciile de care aveti nevoie  pentru a va bucura de fiecare moment al botezului!

    In functie de bugetul si preferinta dvs, personalul restaurantului Casa Tudor, va va ajuta in alcatuirea meniului. Suntem creativi in ceea ce priveste realizarea preparatelor oferite si in decorarea salii restaurantului, potrivit cu sarbatorirea botezului.

 

    Cununie Civila:

    La restaurant Casa Tudor organizam petreceri de cununie civila si dorim sa va amintiti de ea si peste multi ani. Pentru a primi o oferta personalizata puteti sa ne contactati la numarul de telefon ...............

 

    Onomastici:

    In compania celor dragi, va putem organiza petrecerea pentru aniversarea onomasticii sau zilei de nastere. Impreuna cu dvs, alegem meniurile potrivite si bauturi fine.

    Dorim sa va simtiti minunat, intr-o zi deosebita si sa nu aveti griji privind organizarea. Restaurantul Casa Tudor va sateapta si va ofera servicii complete!

 

    Petreceri Corporate:

    Va doriti o petrecere corporate?

    Restaurantul Casa Tudor va gazduie cu mare drag si va saigura ca partenerii de afacere sau angajatii firmei tale se vor bucura de liniste si relaxare. Avem meniuri dispnibile pentru petreceri corporate care pot fi personalizate pe gustul invitatilor.

 

Restaurant Casa Tudor

 

Str. Paisesti, Nr. 132, Bascov, Arges, Romania

  Mobil:   0799 777 997 – Tudor Nicusor

E-mail: casatudor@yahoo.com

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si conditii

Copyright © Restaurant Casa Tudor

Powered by Optimus Plus